Kaikki uutiset
Ura 01.09.2023

Huoltoasentaja Kolmeksille

Kehitämme huoltoamme ja haemme joukkoomme huoltoasentajaa. Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluvat pumppujen ja LVI-tuotteiden huolto- ja asennustehtävät kentällä sekä Kolmeksin toimipisteissä. Kolmeks-huollon toimipisteet sijaitsevat Vantaalla sekä Turengissa ja sinun pääasiallinen toimipisteesi tulisi olemaan Vantaalla. Työ edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, järjestelmällisyyttä ja kykyä tehdä myös itsenäistä työtä. Asiakaskuntamme koostuu enimmäkseen teollisuudesta ja LVI-asiakkaista.

Tarjoamme sinulle laadukkaat sekä luotettavat suomalaiset pumpputuotteet. Työskentelet osana kokenutta ja asiakkailta kiitosta saanutta huoltotiimiä. Työ on monipuolista ja koulutamme sinut pumppualan ammattilaiseksi. Arvostamme kokemustasi LVI / automaatiopuolelta ja erilaisista kiinteistöhuollon tehtävistä.

Katsomme eduksi:

  • – kokemus kenttäasennuksista tai kiinteistötekniikasta
  • – kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • – perustason tietotekniset taidot

Työ edellyttää:

  • – oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • – asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • – kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, englannin kielitaito katsotaan eduksi
  • – ajokortin (B), työ on liikkuvaa

Tarjoamme:

Monipuolisen asiakaskentän, mahdollisuuden toimia kaukolämmön, talotekniikan ja teollisuuden kohteiden parissa, hyvät työkaverit, reilun liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden sekä kattavan työterveyshuollon.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkapyyntöineen 30.9.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen .
Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Marko Stenberg 044 276 5472, parhaiten tavoitettavissa 19.9. ja 26.9. klo 9.00–11.00.