Kaikki uutiset
Ura 05.06.2024

Logistiikkainsinööri

Haemme nyt tuotantotiimiimme Turengin tehtaalle Logistiikkainsinööriä.

Logistiikkainsinöörinä toimit sisälogistiikkatiimimme esihenkilönä ja vastaat Turengin tehtaan logistiikkatoiminnoista. Roolissasi vastaat henkilöstön päivittäisjohtamisesta, materiaalivirtojen ohjauksesta sekä tuottavuudesta ja tehokkuudesta, toimitusvarmuuden sekä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. 

Sisälogistiikka on yksi ydinprosesseistamme, jolla varmistamme sujuvan tuotannon aina asiakastoimituksiin asti. Kehitämme jatkuvasti sisälogistiikan prosesseja ja tehtävässä pääset kehittämään työkaluja ja toimintatapoja konkreettisella tasolla tehtaallamme.

Asiakaslähtöisyys ja laadukas toiminta ovat keskeisessä asemassa kaikessa mitä teemme. Tehtävänkuva on monipuolinen ja etsimmekin henkilöä, joka ei pelkkää tarttua toimeen, hallitsee kokonaisuuksia ja jolla on luontaista innostusta ja halukkuutta kehittää omaa ammatillista osaamistaan. 

Toivomme sinulta:
– Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä
– Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta, tiimityötaitoja ja kehittämishalua
– Aikaisempaa kokemusta tuotannon tai sisälogistiikan tehtävistä valmistavassa teollisuudessa
– Koulutuksesi voi olla tekninen, esim. INS tai DI, mutta myös kaupallinen koulutus ja alan työkokemus katsotaan eduksi
– Kokemusta toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmien käytöstä
– Kokemusta ja ymmärrystä LEAN-kehitystyökalujen käytöstä katsotaan eduksi
– Hyvää kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työmahdollisuuden kansainvälisessä työympäristössä hienojen tuotteiden parissa, innostavat työkaverit sekä rennon työyhteisön tuen lisäksi reilun liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden sekä kattavan työterveyshuollon.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkapyyntöineen 23.6.2024 mennessä linkin https://ats.talentadore.com/apply/logistiikkainsinoori/ZANBWl kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Kimmo Pekkala, , puh. +358 41 4420047