Kaikki uutiset
Ura 17.11.2021

Myynnin ja liiketoiminnan Controller

Haemme nyt Kolmeks Group:iin määräaikaiseen työsuhteeseen Lauttasaareen

MYYNNIN JA LIIKETOIMINNAN CONTROLLERIA

Myynnin ja liiketoiminnan Controllerina olet kehittämässä myynnin hinnoittelun työkaluamme sekä raportointia, lasket ja analysoit tuotekustannuksia sekä -hintoja. Olet tekemisissä myös myynnin ja tuotannon nimikkeiden uudelleen ryhmittelyssä. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, mutta myös itsenäisesti. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen kansainvälinen työyhteisö.

Odotamme sinulta:

– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM, tradenomi, DI, insinööri), myös opintojen loppusuoralla olevat huomioidaan
– Vahvaa tietokanta- ja Excel-osaamista
– Kokemusta ERP-järjestelmistä
– Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta kansainvälisen valmistavan teollisuuden kustannuslaskentaan ja hinnoitteluun sekä niiden kehittämiseen
– Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
– Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Katsomme eduksi:

– Kykyä käsitellä suuria datamääriä
– Kokemusta esimerkiksi PowerBI:n tai vastaavien raporttien tekemisestä tai kiinnostusta niiden opetteluun
– Kokemusta Navision -ohjelmasta

Tarjoamme sinulle puoleksi vuodeksi mielenkiintoisen työpaikan innovatiivisessa kansainvälisessä työympäristössä, jossa pääset vahvistamaan liiketoimintamme ohjausta tiedolla johtamisessa, innostavat työkaverit sekä ympäristön, missä voit syventää osaamistasi ja loistaa taidoillasi.

Mikäli tehtävä kiinnostaa ja uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2021 mennessä osoitteeseen . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Talousjohtaja Pia Inhilä, puh. 020 7521 345 sekä Liiketoiminta-alueen johtaja Jukka Suotsalo, puh. 020 7521 349.