Kolmeks Pumput

Pumpputeknologian erikoisosaaja

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet pumppuja jo yli 75 vuotta. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan merkittävän hyötysuhde-edun alan edistyksellisimmillä pumppulaitteilla ja omistautuneella huoltopalvelulla. Toimimme muun muassa rakennusteollisuuden, energiateollisuuden, prosessiteollisuuden sekä laivateollisuuden parissa. Pumppujärjestelmämme auttavat ylläpitämään infrastruktuurin toimivuutta ja ihmiskunnan elämänlaatua kestävällä tavalla, myös tulevaisuudessa.

VS-taajuusmuuttajapumppu

Pumpselector

Kolmeksin oma pumpunvalintaohjelma on nimeltään Pumpselector. Tallenna linkki suosikkeihisi.

Valinta onnistuu ilman rekisteröintiä, mutta ohjelman räätälöinti omiin tarpeisiin ja projektien tallentaminen vaatii rekisteröinnin. Rekisteröidy tästä.

Uutiset

Tilaa huolto QR-koodilla

SpironVent Superior alipaineilmanpoistimen huollon voi tilata kätevästi QR-koodilla. QR-koodi löytyy kaikista uusista sekä huolletuista alipaineilmanpoistimista.
10.08.2021
Pumput

Kolmeksin uusi brändi-ilme

Ylpeänä esittelemme uuden Kolmeks-logon, jonka tehtävänä on edustaa koko brändiä. Kolmeks-logo on luotu omaleimaiseksi ja tunnistettavaksi merkiksi tulevaisuutta varten, edustaen koko konsernin toimintoja. Kolmeks-logo –Luotu olemaan ero …
19.05.2021
Uutiset

Kolmeksin vientipäällikkö

Mikko Mertala on nimitetty Kolmeks Oy:n vientipäälliköksi huhtikuussa. Mikko Mertala on aloittanut tehtävässään vientipäällikkönä 12.4.2021. Mikolla on pitkä kokemus talotekniikan sekä rakennusautomaation ratkaisuista ja kansainvälis …
30.04.2021
Pumput

Ota meihin suoraan yhteyttä

Kolmeks K symboli

Myynti ja tekninen tukiPuh. 020 7521 31

Kolmeks K symboli

HuoltoPuh. 020 7521 218

Tai lähetä meille viesti