Kaikki uutiset
Akselin työstösorvi - AS Kolmeks
Komponentit 13.06.2022

Kolmeks Viljandin tehtaan uusin laiteinvestointi

Virossa toimiva AS Kolmeks on investoinut uuteen akselin työstösorviin kasvattaakseen kokoluokkansa akselien tuotantokapasiteettia. Tämän sorvin avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä joustavammin ja kilpailukykyisemmillä hinnoilla.

Tehokasta akselintyöstöä

Uusi akselin työstösorvi, Okuma LU3000 EX, mahdollistaa kokoluokkansa akselien tehokkaamman tuotannon. Koneen sijoittelu on myös tarkkaan harkittu tuotannon tehokkuuden maksimoimiseksi.

Tähän akselin työstösorviin olemme asentaneet uusimman ohjelmiston, OSP-300:n. Koneessa on vakaa tuki ja mekaanisen puolen takatuki. Sorvi on suunniteltu työstämään akseleita, joiden pituus on enintään 850 mm. Akselin halkaisija voi olla jopa 240 mm ja maksimipaino 150 kg.

Työkalumakasiinissa käytetään Sandvikin pikavaihtotyökalunpitimiä, jotka mahdollistavat leikkuutyökalujen nopean vaihdon. Karassa on integroitu Neidlein-karaistukka, joka on suunniteltu erityisesti akselien käsittelyyn.

Lue lisää tuotanto- ja toimitusketjuratkaisuistamme.