Komponentit

Sopimusvalmistus ja toimitusketjuratkaisut

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin erilaisten sähkömekaanisten tuotteiden valmistuksessa. Maailmanlaajuinen tuotanto- ja toimitusketjumme palvelee asiakkaita Euroopassa ja Aasiassa. Täyden palvelun toimittajana voimme tarjota asiakkaillemme merkittävän hyödyn tehokkuudessa ja logistiikassa. Tehtaamme sijaitsevat Suomessa, Virossa, Kiinassa ja Intiassa.

Toimitamme tilaustyönä valmistettuja pumppuja, moottoreita ja komponentteja muun muassa hissien ja nostolaitteiden valmistajille, laivateollisuuden sekä prosessiteollisuuden ja teollisuusautomaation tarpeisiin.

Alusta lähtien olemme kehittäneet tuotteitamme ja palveluitamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kaiken keskiössä on asiakkaiden tuotantoprosessien perinpohjainen ymmärtäminen. Kehittämiemme työkalujen ja menetelmien ansiosta pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaidemme toimintaa parhaiten hyödyntäviä ratkaisuja.

Toimitusketjujen kehittäminen entistäkin vastuullisemmiksi ja luotettavimmiksi on jatkuvaa työtä. Tinkimätön laatu ja toimitusvarmuus tulevat jatkossakin näkymään kaikessa mitä teemme.

Ota meihin suoraan yhteyttä

Myyntijohtaja, Komponentit

Jonas Hjortmark

Puh. +358 50 4655 244

Key Account Manager, Komponentit

Thomas Petersen

Puh. +46 76 129 9875

Tai lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.