Tietoa meistä

Innovatiivisia ratkaisuja elinympäristömme hyödyksi

Pumpputeknologian ja siihen liittyvän sovellusosaamisen sekä globaalien tuotantoratkaisujen ansiosta kehitämme ihmisten hyvinvointia edistäviä järjestelmiä. Tämä on ydinosaamistamme nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintamme jakautuu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Kolmeks Pumput, joka on yksi maailman johtavista pumpputeknologian ja siihen liittyvien huoltopalveluiden toimittajista, sekä Kolmeks Komponentit, joka puolestaan on edelläkävijä vastuullisissa sopimusvalmistus- ja toimitusketjuratkaisuissa

Kolmeks Turengin tehdas

Suomessa vuonna 1945 perustetun Kolmeks-konsernin omistaa suomalainen perheyhtiö Brandt Group Oy.

Toimintamme ja valmistuksemme tapahtuu tällä hetkellä Suomessa, Virossa, Kiinassa ja Intiassa.

1945

perustamisvuosi

85

M€ liikevaihto

4

tehdasta kahdella mantereella

600

työntekijää

Strategiamme perustana ovat: paras asiakaskokemus,
erinomainen toiminnallinen tehokkuus ja osaava henkilöstö.

Osaaminen ja yhteistyö Kolmeksilla

Luotettava yhteistyökumppani

Jo vuodesta 1945 lähtien olemme kehittäneet tuotteitamme ja palveluitamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kaiken keskiössä on syvällinen ymmärrys asiakkaidemme tarpeista. Kehittämiemme toimintatapojen ansiosta pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ratkaisuja.

Kolmeksin ammattitaitoiset työntekijät

Asiakaspalvelukulttuuri

Vastuullinen ja luotettava asiakaspalvelu on ollut koko yrityskulttuurimme ydin jo lähes 80 vuoden ajan. Ylpeys ensiluokkaisesta suunnittelu- ja tuotekehitystyöstä on tärkeä osa yrityksemme perimää, ja pitkäkestoisia asiakassuhteitamme voi luonnehtia paremminkin kumppanuuksiksi.

Kaikkea toimintaamme ohjaa neljä ydinarvoa

Keskittymässä työntekoon

Omistautunut

Sitoutuminen asiakkaisiimme ja heidän palvelemiseensa on auttanut meitä rakentamaan toimialamme pisimpiin kuuluvia asiakassuhteita. Pyrimme aina saavuttamaan ja jopa ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Innovatiivisia ratkaisuja toteuttamassa

Innovatiivinen

Olemme toimialojemme asiantuntija. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme huomioiden tulevaisuuden markkinoiden tarpeet ja vaatimukset. Käytämme resurssejamme ja osaamistamme tuottaen edistyksellisiä ja kestäviä ratkaisuja.

Yhteistyö Kolmeksilla

Yhteistyökeskeinen

Yhteistyö on supervoimamme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme rehtejä ammattilaisia, ja asiakkaidemme tavoitteiden saavuttaminen on meille tärkeää.

Kolmeks tarjoaa luotettavaa palvelua.

Luotettava

Olemme tunnettuja siitä, että teemme sen minkä lupaamme. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja kansallisesta perinnöstämme, ja koemme velvollisuudeksemme rakentaa liiketoimintamme kestävälle pohjalle, tulevia sukupolvia varten.