Huoltosopimukset ja käyttöönotto

Turvaa laitteiden ja järjestelmien toimivuus

Haluamme varmistaa asiakkaidemme järjestelmien toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme uudelle laitteelle tukea käyttöönottoon sekä erilaisia huoltosopimuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huoltosopimukset ja käyttöönotto

Huoltosopimukset

Kolmeks-huoltosopimuksen avulla varmistat, että pumppujärjestelmä toimii jatkossakin luotettavasti ja varmasti. Sopimus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Se voi olla esimerkiksi tehtaan tai liikelaitoksen kaikki pumput tai taloyhtiön yksittäinen paineenkorotusasema tai kaikki siltä väliltä. Tehdessäsi meidän kanssamme huoltosopimuksen varmistat, ettei tuotannossa tule keskeytyksiä ja apu on aina puhelinsoiton päässä.

Sopimus voi sisältää myös varapumpun varauksen eli toimitamme vastaavan yksikön lyhyellä toimitusajalla tarvittaessa. Ota yhteyttä huoltoon, niin räätälöidään teille sopivin ratkaisu.

Spirovent ilmanpoistin

Käyttöönotto

Ammattitaitoinen huoltotiimimme varmistaa tehokkaan ja turvallisen laitteiden käyttöönoton. Teemme käyttöönottoja automaattisille Spirovent-alipaineilmanpoistimille, pumpuille sekä paineenkorotusasemille.

Kysy lisää käyttöönotoista huoltohenkilökunnaltamme.

Ota meihin suoraan yhteyttä

Vaihtosarjat ja varaosat


Puh. 020 7521 218

Pumppujen huollot

Marko Stenberg

Puh. 044 276 5472

Huoltopäivystys

kiireellisissä tapauksissa

Puh. 0400 319 027

Tai lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.