Ura Kolmeksilla

Oletko omistautunut, innovatiivinen, yhteistyöhaluinen ja luotettava?

Paras asiakaskokemus syntyy kohtaamisista osaavien ja työlleen omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka toimivat sinnikkäästi asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Tällaiset ihmiset ovat Kolmeksin tärkein voimavara, ja siksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ammatillisella polulla.

Tällä hetkellä Kolmeks-konsernissa työskentelee lähes 600 huippuosaajaa viidessä maassa – haluaisitko liittyä joukkoomme?

Tulevaisuuden työura Kolmeksilla

Sales and Marketing Support/Trainee

For our Components business area, i.e. contract manufacturing for OEMs, we are seeking as a temporary assignment 3-5 months, part or full time, a Sales and Marketing Support/Trainee.
13.06.2024
Ura

Logistiikkainsinööri

Avoin työpaikka: Haemme nyt tuotekehitystiimiimme vakituiseen työsuhteeseen logistiikkainsinööriä.
05.06.2024
Ura
Sähkömoottoreiden käämijä esittelyssä

Haastattelu
Sirje Lott, Viljandi

Sirje työskentelee sähkömoottoreiden käämijänä sekä uusien työntekijöiden kouluttajana ja mentorina Kolmeksin Viron tehtaalla. Hänellä on takanaan pitkä työhistoria Kolmeksilla, ja hän tunteekin yrityksen erittäin hyvin.

Marko - huoltopäällikkö Turenki

Haastattelu
Marko Stenberg, Turenki

Huoltopäällikkönä työskentelevä Marko Stenberg kehittää Kolmeksin huoltopalveluita ja on mukana lähes kaikessa huollon toiminnassa. Hän pitää tärkeänä, että asiakas saa helposti tarvitsemansa huoltopalvelun ja voi luottaa toiminnan laatuun. 

Eero - akselituotannon työnjohtaja

Haastattelu
Eero Takk, Viljandi

Eero Takk on akselituotannon työnjohtaja Kolmeksin Viron tehtaalla ja yksi tehtaan pitkäaikaisimmista työntekijöistä. Hänen tehtävänään työnjohtajana on suunnitella tuotannon työt ja varmistaa, että kaikki tehtävät tulevat ajoissa valmiiksi.

Jätä avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa.
Sijainti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.