Ura Kolmeksilla

Oletko omistautunut, innovatiivinen, yhteistyöhaluinen ja luotettava?

Paras asiakaskokemus syntyy kohtaamisista osaavien ja työlleen omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka toimivat sinnikkäästi asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Tällaiset ihmiset ovat Kolmeksin tärkein voimavara, ja siksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ammatillisella polulla.

Tällä hetkellä Kolmeks-konsernissa työskentelee lähes 600 huippuosaajaa viidessä maassa – haluaisitko liittyä joukkoomme?

Tulevaisuuden työura Kolmeksilla

Myynnin ja liiketoiminnan Controller

Haemme nyt Kolmeks Group:iin määräaikaiseen työsuhteeseen Lauttasaareen MYYNNIN JA LIIKETOIMINNAN CONTROLLERIA Myynnin ja liiketoiminnan Controllerina olet kehittämässä myynnin hinnoittelun työkaluamme sekä raportointia, lasket ja anal …
17.11.2021
Ura
Marko - huoltopäällikkö Turenki

Haastattelu
Marko Stenberg, Turenki

Huoltopäällikkönä työskentelevä Marko Stenberg kehittää Kolmeksin huoltopalveluita ja on mukana lähes kaikessa huollon toiminnassa. Hän pitää tärkeänä, että asiakas saa helposti tarvitsemansa huoltopalvelun ja voi luottaa toiminnan laatuun. 

Eero - akselituotannon työnjohtaja

Haastattelu
Eero Takk, Viljandi

Eero Takk on akselituotannon työnjohtaja Kolmeksin Viron tehtaalla ja yksi tehtaan pitkäaikaisimmista työntekijöistä. Hänen tehtävänään työnjohtajana on suunnitella tuotannon työt ja varmistaa, että kaikki tehtävät tulevat ajoissa valmiiksi.

Jätä avoin hakemus

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa.
Sijainti
Tietosuojaselosteen hyväksyntä*