Kaikki uutiset
Kolmeksin Leho ja Thomas Atlas Copcon valmistaman kompressorin edessä
Komponentit 30.06.2022

Kolmeksille Sustainability Award 2021

Kesäkuun yhdeksäntenä yksi Kolmeksin asiakkaista, Atlas Copco, järjesti Airpower Supplier Awards 2021 -tilaisuuden, jossa he jakoivat toimittajilleen palkintoja viidessä eri kategoriassa. Kolmeksin Viron tehdas, AS Kolmeks, palkittiin Sustainability Award 2021 -palkinnon kakkosena. AS Kolmeksin Managing Director Leho Haldna ja Kolmeks Komponentit -liiketoiminta-alueen avainasiakaspäällikkö Thomas Petersen edustivat Kolmeksia tässä upeassa palkintojenjakotilaisuudessa. Lue lisää Atlas Copcon Airpower Supplier Awards 2021 -tapahtumasta.

Kolmeks toimittaa moottoriosia Atlas Copco Airpowerille. Kestävän kehityksen palkinnon myöntämisen taustalla on, että Kolmeks AS on onnistuneesti käynnistänyt moottoriosien tuotantotoimitukset Atlas Copco Airpowerille Wilrijkiin, Belgiaan. Se tukee Atlas Copcon toimittajien tuotantostrategiaa sekä tulevaisuuden huomioivia kestävän kehityksen mukaisia toimitusketjuratkaisuja.

Sustainability Award 2021 awarded by Atlas Copco: runner-up Kolmeks (parts motor) on the left, and winner Mann+Hummel (filtration)
Sustainability Award 2021: Kakkoseksi tullut Kolmeks (moottoriosat) vasemmalla ja voittaja Mann+Hummel (suodatus) Kuva: Atlas Copco

”Tämä on suuri tunnustus Kolmeksille ja meillä on kunnia saada tämä palkinto. Palkinnossa konkretisoituvat tiivis asiakasyhteistyö sekä tavoitteemme tukea asiakastamme menestymään”, Thomas Petersen selittää.

Kestävä kehitys on yksi Kolmeksin toiminnan peruspilareista, ja keskitymme tarjoamaan muun muassa vastuullisia toimitusketjuratkaisuja.
Lue lisää tuotanto- ja toimitusketjuratkaisuistamme. Lisää projekteja on luvassa.