Kaikki uutiset
Alipaineilmanpoistin huolto
Pumput 10.08.2021

Tilaa huolto QR-koodilla

SpironVent Superior alipaineilmanpoistimen huollon voi nyt tilata kätevästi QR-koodilla, vain muutamalla napin painalluksella. QR-koodi löytyy kaikista uusista sekä huolletuista alipaineilmanpoistimista.

Tilaa Spirovent Superior ilmanpoistolaitteen huolto QR-koodilla.
Laitteen vikaantuessa, voit tilata huollon kätevästi QR-koodilla.

Helppo huollon tilaus

Olemme kehittäneet huoltopalveluittemme saatavuutta ja lisänneet uusia tapoja tilata laitteelle huolto. QR-koodi mahdollistaa nopean ja helpon huollon tilaamisen.

Huollon voi siis tilata nyt suoraan alipaineilmanpoistimessa olevan QR-koodin kautta. Skannaa laitteesta löytyvä QR-koodi, täytä ja lähetä lyhyt huoltolomake. Huoltotiimimme vastaa huoltopyyntöön viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit tilata huollon myös näppärästi kotisivujen kautta, linkki lomakkeelle.

Alipaineilmanpoistin hyötyy säännöllisestä huollosta

”Säännöllinen huolto on erittäin tärkeää toiminnan kannalta. Vaikka ilmanpoistin toimisi automaattisi, se ei tarkoita etteikö se tarvitsisi säännöllistä huolenpitoa. Säännöllisellä huollolla saadaan pidennettyä laitteen elinkaarta sekä ehkäistyä pitkiä käyttökatkoja. Tämä säästää kustannuksia pidemmässä juoksussa ja tuo turvaa.” kiteyttää Kolmeksin huoltopällikkö Marko Stenberg. Huolto olisikin hyvä suorittaa vähintään kerran kahdessa vuodessa.

Huoltomuistutus varmistaa, että laite tulee huollettua säännöllisesti.

Marko Stenberg, Kolmeksin huoltopäällikkö

Voimme myös luoda automaattisen huoltomuistutuksen, jolloin muistutamme asiakasta määräaikaishuollon lähestyessä. Tarvittaessa pystymme hallinnoimaan kohteen kaikkien alipaineilmanpoistimien määräaikaishuollot keskitetysti, jolloin asiakkaan aikaa säästyy muihin tehtäviin.

Lue lisää ilmanpoistimien huollosta.

Lisätiedot