Kaikki uutiset
Kolmeks MD-taajuusmuuttajapumppu
Pumput 01.09.2022

Uusi MD-pumppusarja

Uusi energiatehokas MD-taajuusmuuttajapumppu korvaa VS-pumpun.

Kolmeksin pumpputuotevalikoima uudistuu uuden MD-taajuusmuuttajapumpun myötä. Samalla VS-pumppusarja poistuu kokonaan valikoimasta. Uusien MD-pumppujen toimitukset ovat jo alkaneet.

MD-sarja kattaa saman toiminta-alueen kuin aiempi VS-sarja, mutta etenkin pienen pään pumpuista saadaan enemmän tehoa vanhaan pumppusarjaan verrattuna. Uusi MD-pumppu on entistä energiatehokkaampi tuote.

Monikäyttöinen taajuusmuuttajapumppu

MD taajuusmuuttajapumppu on toiminnaltaan erittäin monipuolinen. Taajuusmuuttajalla varustetussa pumpussa on vakiona monipumppukäytöt ja mahdollisuus suhteelliseen paine-eron säätöön. Lisäksi MD-taajuusmuuttajapumppua voidaan käyttää turvallisesti myös etänä.

Yhteys taajuusmuuttajaan muodostetaan Bluetooth-yhteydellä ja pumppua ohjataan erillisen mobiilisovelluksen avulla. Etäyhteyttä voidaan käyttää tukena käyttöönotoissa, huollossa ja projektiapuna. Etäyhteys voidaan muodostaa vain paikallisen käyttäjän valvonnassa. Tämä tuo merkittävän lisäarvon asiakkaillemme.

Lue lisää Kolmeksin taajuusmuuttajapumpuista.

MD-pumppuja löytyy myös Kolmeksin pumpunvalintaohjelmassa. Avaa pumpunvalintaohjelma. (Avautuu omalle välilehdelle)

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijamme auttavat pumpun valinnassa ja mitoituksessa. Myynnin yhteystiedot löydät alta.


Tai lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.