Kaikki uutiset
Komponentit 31.10.2022

Uudet nimitykset – Kolmeks Chuzhou

Kolmeks Chuzhou on nimittänyt uusia avainhenkilöitä tuotannon ja hankintatoimen johtoon. Tavoitteenamme on kehittää näiden toiminta-alueiden tasoa Kolmeksilla tarjotaksemme asiakkaillemme entistä suurempaa lisäarvoa.

Tuotantopäällikkö

Lee Li on nimitetty Kolmeks Chuzhoun tehtaan uudeksi tuotantopäälliköksi 21. syyskuuta 2022 alkaen.

Hänen tehtävänään on sisäisten prosessien luominen ja optimoiminen tuotannon turvallisuus-, laatu-, toimitus- ja kustannustavoitteiden saavuttamiseksi. Lee on toiminut 16 vuoden ajan tuotantopäällikön tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä. Hänellä on laaja kokemus tuotannon johtamisesta sekä vahva ymmärrys lean-tuotannosta.

Tällä lisäyksellä pyrimme kehittämään Kolmeksin tuotannonhallintaa sekä lean-tasoa voiden tarjota asiakkaillemme entistä parempia tuotteita ja palveluita.

Tuotantopäällikkö Kolmeks Chuzhou

Toimitusketjupäällikkö

Patrick Xie on nimitetty Kolmeks Chuzhoun toimitusketjupäälliköksi 13.7.2022 alkaen.

Hänen tehtäviinsä kuuluu Kolmeksin ja toimittajien välisen yhteistyön edistäminen sekä Kolmeksin toimitusketjuhallinnan ja hankintatoimen kehittäminen. Patricilla on laaja kokemus kansainvälisen tason hankintapäällikön tehtävistä sekä yli kymmenen vuoden kokemus pumppujen ja moottorien hankinnasta.

Tavoitteemme on kehittää Kolmeksilla entisestään toimitusketjuhallintaa, tuotantovirtoja, toimittajayhteistyötä sekä koko hankintatoimintoa. Siten voimme myös palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Toimitusketjupäällikkö Chuzhou

Sopimusvalmistus ja toimitusketjuratkaisut

Lue lisää sopimusvalmistuksesta sekä toimitusketjupalveluistamme TÄÄLTÄ.

Tai lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.