Kaikki uutiset
Ura 30.04.2024

Kehitysinsinööri

Haemme nyt tuotekehitystiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kehitysinsinööriä.

Kehitysinsinöörinä kehität ja hallitset tuotekonfiguraatioita, sekä konfiguraatioiden datan ja prosessien hallintaa osana tuotekehitystiimiämme. Lisäksi osallistut erilaisiin tuotekehitysprojekteihin. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, mutta myös itsenäisesti. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen kansainvälinen Kolmeksin työyhteisö.

Odotamme sinulta:
– Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI / Ins. AMK tai vastaavat)
– Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
– Hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen
– Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta

Katsomme eduksi:
– Kokemusta valmistavan teollisuuden ja/tai tuotekehityksen projektijohtamisesta
– Kokemusta 3D suunnitteluohjelmien käytöst
– Kokemus valmistavan teollisuuden tuotekehityksestä tai nimikehallinnasta
– Kokemusta ERP-järjestelmien parissa työskentelystä
– Kokemusta Microsoft Office-ohjelmilla työskentelystä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan innovatiivisessa kansainvälisessä työympäristössä, jossa pääset toimimaan monipuolisten tuotteiden ja tuotekehitysprojektien parissa, innostavat työkaverit sekä kilpailukykyiset edut. Osaava henkilöstö on Kolmeksin tärkein voimavara, ja siksi haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ammatillisella polulla.

Mikäli tehtävä kiinnostaa ja uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.05.2024 klo 23.00 mennessä osoitteeseen . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotekehityspäällikkö Aleksi Meronen,
puh. 020 7521 324