Mallisäätökaaviot

Kolmeks-säätökaaviot

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia mallisäätökaavioita.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus, yksöispumppu

Lämmitys taajuusmuuttajapumpulla ja käyttövesi taajuusmuuttajapumpulla

Standardikohteet, kuten kerrostalot ja toimistorakennukset:

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus. Lämmityksessä paine-erosääteinen SCC- tai VSC-taajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus. Lämmityksessä SCG- tai VSG-taajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK-säätimellä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus. Lämmityksessä SCM- tai VSM-taajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK:sta MODBUS RTU-väylällä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus, kaksoispumppu

Lämmitys kaksoistaajuusmuuttajapumpulla ja käyttövesi taajuusmuuttajapumpulla

Vaativat kohteet, kuten sairaalat, ostoskeskukset ja muut julkiset vaativat rakennukset

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä paine-erosääteinen SCC- tai VSC-kaksoistaajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä SCG- tai VSG-kaksoistaajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK-säätimellä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kaksipiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä SCM- tai VSM-kaksoistaajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK:sta MODBUS RTU-väylällä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, yksöispumppu

Lämmitys taajuusmuuttajapumpulla ja käyttövesi taajuusmuuttajapumpulla.

Standardikohteet, kuten kerrostalot ja toimistorakennukset:

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä paine-erosääteinen SCC- tai VSC-taajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä SCG- tai VSG-taajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK-säätimellä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä SCM- tai VSM-taajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK:sta MODBUS RTU-väylällä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, kaksoispumppu

Lämmitys kaksoistaajuusmuuttajapumpulla ja käyttövesi taajuusmuuttajapumpulla.

Vaativat kohteet, kuten sairaalat, ostoskeskukset ja muut julkiset vaativat rakennukset

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä paine-erosääteinen SCC- tai VSC-kaksoistaajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä SCG- tai VSG-kaksoistaajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK-säätimellä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Kolmepiirinen lämmönjakokeskus, lämmityksessä ja IV-lämmityksessä SCM- tai VSM-kaksoistaajuusmuuttajapumppu ilman lähettimiä, säätö VAK:sta MODBUS RTU-väylällä automatiikkaurakkaan kuuluvien lähettimien kautta ja käyttövedelle SCA-taajuusmuuttajapumppu.

Tuloilmakoje

Tuloilmakoneen patterin kierto 3~ kuivamoottorisella vakionopeuspumpulla.

Lämmöntalteenotto

Lämmön talteenottopatterin kierto 3~ kuivamoottorisella vakionopeuspumpulla.

Jäähdytyskierto

Vakionopeuspumppu

Pienet jäähdytysjärjestelmät: Jäähdytyskierto 3~ kuivamoottorisella vakionopeuspumpulla.

Taajuusmuuttajapumppu

Standardikohteet hyvällä energiatehokkuudella.
Jäähdytyskierto, jossa paine-erosääteinen SCC- tai VSC-taajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä.

Kaksoistaajuusmuuttajapumppu

Vaativat kohteet, kuten sairaalat, ostoskeskukset ja muut julkiset rakennukset hyvällä energiatehokkuudella.
Jäähdytyskierto, jossa paine-erosääteinen NCC-kaksoistaajuusmuuttajapumppu, säätö taajuusmuuttajan säätimellä. Molemmissa yksikössä omat taajuusmuuttajat ja paine-eromittaukset. Yksiköt keskustelevat RS-485 väylän kautta. Pienten tuottojen aikana pyörii yksi yksikkö ja tuoton kasvaessa alkavat molemmat muuttamaan nopeutta. Kun toimitaan pitkään pienellä tuotolla hoitaa taajuusmuuttajien automatiikka yksiköiden vuorottelun, jolloin niiden käyttötuntimäärät pysyvät samoina.

Kylmä käyttövesi

Kylmän käyttöveden paineenkorotus yhden pumpun BM-asemalla, A-versio (standardi).

Yksi- tai monivyöhykkeinen keskipakopumppu, joka on varustettu integroidulla taajuusmuuttajalla (Kolmeks SC-, VS- tai NC-sarjan pumppu). Lisäksi asemassa on painelähetin, painemittari, kalvopaisunta-astia ja painepuolen takaisku- ja sulkuventtiili (Kolmeks tehdasvalmis paineenkorotusasema BM1_A).

Kylmän käyttöveden paineenkorotus yhden pumpun BM- asemalla, B-versio.

Yksi- tai monivyöhykkeinen keskipakopumppu, joka on varustettu integroidulla taajuusmuuttajalla (Kolmeks SC-, VS- tai NC-sarjan pumppu). Lisäksi asemassa on painelähetin, painemittari, kalvopaisunta-astia, takaiskuventtiili, imu- ja painepuolen sulkuventtiilit sekä kuivakäyntisuoja (painekytkin). Kolmeks tehdasvalmis paineenkorotusasema BM1_B.

Kylmänkäyttöveden paineenkorotuksen säätökaaviot kahden pumpun BoostMaster- paineenkorotusasemilla.

Kaksi, yksi- tai monivyöhykkeistä keskipakopumppua, joiden 3-vaiheiset sähkömoottorit on varustettu pumppuun integroiduilla tai erillisillä taajuusmuuttajilla (erillisessä kaapissa). Molemmassa yksikössä on painelähetin ja takaiskuventtiili ja sulkuventtiilit. Lisäksi molemmille pumpuille on yhteinen kuivakäyntisuoja (painekytkin), kalvopaineastia ja jakotukit (Kolmeks tehdasvalmis BM2–paineenkorotusasema).

Pienten tuottojen aikana pyörii yksi yksikkö ja tuoton kasvaessa alkavat molemmat muuttamaan nopeutta. Kun toimitaan pitkään pienellä tuotolla, hoitaa taajuusmuuttajien automatiikka yksiköiden vuorottelun, jolloin niiden käyttötuntimäärät pysyvät samoina.

Tai lähetä meille viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.