Eero - akselituotannon työnjohtaja

Eero Takk, Akselituotannon työnjohtaja, Viljandi

Eero Takk on akselituotannon työnjohtaja Kolmeksin Viron tehtaalla ja yksi tehtaan pitkäaikaisimmista työntekijöistä. Hänen tehtävänään työnjohtajana on suunnitella tuotannon työt ja varmistaa, että kaikki tehtävät tulevat ajoissa valmiiksi.

Eerolla on takanaan pitkä ura Kolmeksilla. Hän on työskennellyt Kolmeksilla vuodesta 1995, jolloin hän aloitti ensimmäisessä tehtävässään sähkömoottorien käämijänä. Vuonna 2007 hän siirtyi laadunvalvontaan ja siitä edelleen työskentelemään 3D-mittauslaitteiden sekä mittausohjelmien kehityksen parissa. ”Vuonna 2012 minulle tarjottiin työtä akselituotannon työnjohtajana, jossa työskentelen edelleen.” Eeron työkaverit Viljandissa kertovat, että Eero tietää uskomattoman paljon. ”Jos et tiedä jotakin asiaa, kysy Eerolta, hän kyllä tietää,” he sanovat.

Merkityksellisiä tehtäviä ja ihmisiä

Koko matka Kolmeksilla on ollut merkityksellistä Eerolle. ”Jokainen työtehtävä on ollut tärkeä aina sillä hetkellä.” Ollen yksi Viljandin ensimmäisistä työntekijöistä, Eero pitää merkityksellisimpänä asiana, että hän voi toimia tiennäyttäjänä uudemmille Kolmeksin työntekijöille ja kehittää uusia tuotteita. Innovaatiot motivoivat Eeroa ”On ollut inspiroivaa osallistua 3D-mittauslaitteiden käyttöönottoon ja oppia käyttämään niitä.”

Kolmeksin arvot näkyvät arjessa

Eerolle kaikki Kolmeksin arvot (omistautunut, innovatiivinen, yhteistyökeskeinen ja luotettava) ovat tärkeitä. Lopputuloksena ovat pitkät asiakassuhteet ja mukava työilmapiiri. Eeron mielestä Kolmeksin arvot näkyvät jokapäiväisessä toiminnassa.

”Jokainen työntekijä on sitoutunut tekemään parhaansa joka päivä varmistaakseen asiakkaan tyytyväisyyden. Omistautuminen ja yhteistyö kulkevat käsi kädessä. Moderni työympäristö, digitaalinen kehitys ja pyrkimys ympäristöystävällisyyteen tukevat ja ruokkivat innovaatioita. Luotettavuus ja sanojen takana pysyminen ovat auttaneet Kolmeksia ylläpitämään pitkiä asiakassuhteita. Jos olet omistautunut, innovatiivinen ja yhteistyöhaluinen, voit saavuttaa luottamuksen. ”

Eero viettää mielellään vapaa-aikaansa perheensä kanssa kesämökillään. ”Siellä on aina jotain tekemistä.” Kulttuuritoiminta on lähellä Eeron sydäntä: teatteri, elokuva ja lukeminen ovat hänen intohimonsa. ”Teen myös vapaaehtoistyötä puolustusvoimissa. Olen ollut Kaitseliidu Sakala Malevin jäsen vuodesta 2010. ”