Kaikki uutiset
Uusi Kolmeks MD taajuusmuuttajapumppu
Pumput 16.09.2022

Kolmeks Academy 27.9.2022 – Uusi MD-sarja

Tervetuloa mukaan tiistaina 27.9.2022 kello 11 järjestettävään virtuaaliseen Kolmeks Academy tapahtumaa, jossa esittelemme uuden energiatehokkaan MD-taajuusmuuttajapumppusarjamme. Tapahtuma on englanninkielinen.

Uusi Kolmeks MD-sarjan pumppu on monipuolinen taajuusmuuttajalla varustettu keskipakopumppu, jota voidaan ohjata turvallisesti mobiilisovelluksen kautta.

Tapahtuman juontaa Kolmeksin vientipäällikkö Mikko Mertala. Kolmeksin kategoriapäällikkö Markku Hännikäinen esittelee MD-sarjan ja tekninen päällikkö Jori Suokorte kertoo lisää taajuusmuuttajapumpuista erilaisissa käyttökohteissa.

Tämä virtuaalinen Kolmeks Academy tapahtuma pidetään TEAMSin välityksellä ja se on kestoltaan noin tunnin mittainen. Olemme varanneet ylimääräistä aikaa keskustelulle asiantuntijan esityksen jälkeen. Avaamme pääsyn tapahtumaan noin viisi minuuttia ennen esityksen alkua, joten tulethan ajoissa paikalle.
Nauhoitamme esityksen.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan painikkeen kautta. Kun lähetät ilmoittautumisesi, saat sähköpostiisi linkin tapahtumaan. Huomioi, että tapahtumavahvistus tulee Kolmeksin emoyhtiön Brandt Group Oy, Ltd:n nimissä.

Aihe: Uuden MD-pumppusarjan esittely
Missä: TEAMS (saat linkin tapahtumaan ilmoittautumisen jälkeen)
Milloin: Tiistaina 27.9.2022 klo 11:00 Suomen aikaa
Kieli: Englanti