Kaikki referenssit
Kaukolämmön siirtotunneli
07.01.2022

Kaukolämpö – Turku Energia

Turku Energialla Kolmeks-pumppuja löytyy kaukolämmön eri kohteissa, kuten esimerkiksi kaukolämmön siirtotunneleissa sekä siirtopumppaamoissa.

Siirtotunnelit

Kaukolämmön ja -kylmän siirtotunneleissa Kolmeks-pumppuja käytetään muun muassa sunttipumppuina veden sekoittamisessa. Siirtotunnelit voivat olla haasteellisia rajallisen tilan suhteen. Kompakti pumppukoko onkin yksi hyvä syy valita Kolmeksin pumput. Pumput eivät myöskään vaadi suuntaamista.

Kolmeksin pumput soveltuvat käytettäväksi mm. sunttipumppuina.

Siirtopumppaamot

Kolmeksin pumput soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi siirtopumppuina kaukolämmön veden sekoituksessa. Suurimmat Kolmeks-pumpun edut ovat hiljainen käyntiääni sekä kompakti koko. Siirtopumppaamot voivat sijaita asutuksen lähellä, joten pumppujen matalasta äänitasosta on hyötyä.

Myös pumpun helppo huollettavuus on suuri etu. Kolmeksin kaikki Inline-keskipakopumput on suunniteltu siten, että pumppu on mutkaton vaihtaa ilman pesän irrotusta. Tässä kohtaa vaihtosarja on erittäin käytännöllinen! Isot pumput huolletaan Turengin huollossa, Kolmeksin huoltotiimi toimiikin tiiviissä yhteystyössä Turku Energian kanssa.

Turku Energian Kehitysinsinööri Jussi Suvanto on tyytyväinen yhteistyöhön Kolmeksin kanssa. ”Olemme tehneet yhteistyötä Kolmeksin kanssa vuosikausia. Voimme luottaa Kolmeksin ammattitaitoon ja pumppuosaamiseen. Asiat ratkaistaan ja hoidetaan aina kuntoon.”

Turku Energian siirtopumppaamo, jossa Kolmeksin pumppuja.