• Kolmeks pressure booster station
  • Kahden pumpun paineenkorotusasema BM2-MVV(F) monivyöhykepumpuilla
  • Kahden pumpun paineenkorotusasema BM2-KM
  • Yhden pumpun paineenkorotusasema BM1-MVVE -SC Asemat monivyöhykepumpuilla

Paineenkorotusasemat

Asuinrakentaminen, Koulut ja päiväkodit, Kylpylät ja uimahallit, Laivateollisuus ja savukaasupesurit, Liikekiinteistöt, kaupat ja ostoskeskukset, Paineenpito, paineenkorotus ja kastelujärjestelmät, Prosessiteollisuus, Sairaalat, terveyskeskukset ja hoivatilat
Pyydä tarjous Pumpselector

Ruostumaton ja haponkestävä teräs

Kolmeksin paineenkorotusasemia käytetään teollisuuden prosessien ohella kiinteistöjen ja kunnallisten vesilaitosten paineenkorotuksissa sekä esimerkiksi golfkenttien kastelujärjestelmissä. Paineenkorotusasemat toimivat energiatehokkaasti hyödyntäen uusinta taajuusmuuttajatekniikkaa.

Pumppujen nopeus säätyy veden kulutuksen mukaan: kun veden kulutus kasvaa, aseman pumppujen nopeus lisääntyy. Vastaavasti veden kulutuksen pienentyessä, pumppujen nopeus hidastuu. Kulutuksen ollessa nolla, asema on pysähdyksissä. Asemat käynnistyvät ja pysähtyvät pehmeästi, jolloin vältytään paineiskuilta. Se pidentää osaltaan putkistojen käyttöikää.

Paineenkorotusasemien tuoteperhe on kaiken kattava, aina kiinteistöjen yhden pumpun asemista vaativiin prosessiteollisuuden kahden pumpun asemiin. Kaikki paineenkorotusasemat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tekniset tiedot

Mallit

BM1, BM2

Virtausalue

0 – 60 l/s

Suurin nostokorkeus

250m

Nesteen lämpötila-alue

-0 … +110°C

Moottorin tehoalue

0,37 – 2 x 45 kW

Käyttökohteet

Kastelujärjestelmät, Paineenkorotus

Paineluokat

PN10, PN16

Dokumentit

Kahden pumpun asemat - BM2-KM-MIC

Yhden pumpun asemat - BM1-KM -NC

Yhden pumpun asemat - BM1-MVVE -SC